ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Η Ρεάλ το φαβορί, έχουμε όμως πιθανότητες"

Emirates's Al Ain Marcus Berg, second left, celebrates with Emirates's Al Ain Ahmed Barman, left, after Argentina's River Plate Javier Pinola scores an own goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Al Ain Club and River Plate at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Tuesday, Dec. 18, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Emirates's Al Ain Marcus Berg, second left, celebrates with Emirates's Al Ain Ahmed Barman, left, after Argentina's River Plate Javier Pinola scores an own goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Al Ain Club and River Plate at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Tuesday, Dec. 18, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν, Μάρκους Μπεργκ, παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (22/11, 18:30), αλλά ξεκαθάρισε ότι οι Άραβες έχουν τη δύναμη να κάνουν την έκπληξη.

Η Αλ Αΐν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (22/11, 18:30) στο "Sheikh Zayed Sports City" του Αμπού Ντάμπι - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2018 και ο Μάρκους Μπεργκ ξεκαθάρισε ότι οι "μερένγκες" είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Σουηδός διεθνής πρώην φορ του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν, ο οποίος είχε καταλυτική συμβολή στις προκρίσεις της ομάδας από τα ΗΑΕ, εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η φυσική κατάσταση της ομάδας του μπορεί να επηρεαστεί από τα τρία διαδοχικά ματς (η Ρεάλ έπαιξε ένα με την Κασίμα Άντλερς).

"Η Αλ Αΐν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Αποδείξαμε σε όλον τον κόσμο την αξία μας. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτά που πετύχαμε και οι εμφανίσεις μας ήταν εντυπωσιακές. Ο τελικός ήταν το όνειρό μας από τη στιγμή που πήραμε τον τίτλο στα ΗΑΕ.

Δεν περιμέναμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό. Ξέρουμε ότι ένα ματς με τη Ρεάλ πάντα είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος μας παραμένει το τρόπαιο. Παίξαμε τρία ματς (με Ουέλινγκτον, Εσπεράνς και Ρίβερ Πλέιτ) κι αυτό μπορεί να μας επηρεάσει στη φυσική κατάσταση. Αλλά, ας είμαστε θετικοί. Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Όλα, όμως, είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τις πιθανότητές μας", υποστήριξε ο 32χρονος Σκανδιναβός.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ