ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πρώην στόχο της ΑΕΚ αντικατέστησε η Σουόνσι τον Ντάνιελ Τζέιμς

Με πρώην στόχο της ΑΕΚ αντικατέστησε η Σουόνσι τον Ντάνιελ Τζέιμς

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον πέρασε από τα ραντάρ της ΑΕΚ, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Ο Σουηδός, τώρα, έγινε παίκτης της Σουόνσι μ' ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Μετά τον Λούκας Μπογέ, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που συνδέθηκε μεταγραφικά με την ΑΕΚ θα παίξει μπάλα τη νέα σεζόν στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Championship.

Ο Αργεντινός πήγε δανεικός στην Ρέντινγκ και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, η Σουόνσι επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κρίστοφερ Πέτερσον.

Ο Σουηδός εξτρέμ ακούστηκε για την Ένωση αρκετό καιρό, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Στην Σουόνσι, λοιπόν, πληρώνοντας κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με αγγλικά και σουηδικά δημοσιεύματα, απέκτησαν τον 24χρονο και τον έχρισαν διάδοχο του εξτρέμ, Ντάνιελ Τζέιμς που πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 17 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτερσον παλαιότερα ήταν παίκτης στην Λίβερπουλ, αλλά και στην Τρανμίρ ως δανεικός από τους "κόκκινους". Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Ολλανδία με 35 ματς, 12 γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ