ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τα ρεκόρ του Ίβιτς σε Ισραήλ και Ευρώπη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς γράφει ιστορία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δείτε τα δύο εντυπωσιακά ρεκόρ που μετρά στην ομάδα του Ισραήλ ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Η ολοκλήρωση 20 αγωνιστικών στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ βρίσκει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην 1η θέση, αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ο Βλάνταν Ίβιτς καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη χώρα με τις επιδόσεις της ομάδας του.

Πάμε να δούμε τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Μακάμπι υπό την καθοδήγηση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ...

* Η Μακάμπι έχει 52 βαθμούς (16 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 20 ματς), ενώ η Μπνέι Γεχούντα έχει 31. Η δεύτερη της κατάταξης, δηλαδή, είναι στο -21. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχει χωρίσει τον πρώτο από τον δεύτερο στην ιστορία του πρωταθλήματος. Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ κατείχε πάλι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη σεζόν 2004-2005. Τότε στην 22η αγωνιστική βρισκόταν στο +18 από τη Μακάμπι Χάιφα.

* Η διαφορά των 21 βαθμών αποτελεί ρεκόρ στην Ευρώπη. Καμία άλλη πρωτοπόρα ομάδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν έχει τέτοια απόσταση από τη δεύτερη. Στην Ελβετία, για παράδειγμα, η Γιουνγκ Μπόις είναι στο +19 από τη δεύτερη Βασιλεία. Στη Μολδαβία η Σέριφ Τιρασπόλ πήρε το πρωτάθλημα ενώ ήταν στο +18 από την Milsami Orhei. Στο Καζακστάν η Αστάνα είναι στο +15 από την Καϊράτ Αλμάτι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ