ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λειψία: Ρασίτσα για αντι-Βέρνερ

Bremen's Milot Rashica jumps for the ball during the German soccer cup, DFB Pokal, match between Borussia Dortmund and Werder Bremen in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bremen's Milot Rashica jumps for the ball during the German soccer cup, DFB Pokal, match between Borussia Dortmund and Werder Bremen in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Μίλοτ Ρασίτσα προορίζεται για διάδοχος του Τίμο Βέρνερ στη Λειψία, η οποία είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Τίμο Βέρνερ αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Λειψία, καθώς κορυφαίες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται στην... pole position λόγω και του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός επιθετικός έχει ρήτρα ύψους 55.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, η οποία κι αναμένεται να καλυφθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Την ίδια στιγμή, οι διοικούντες τη Λειψία αναζητούν τον διάδοχο του 24χρονου φορ, με το όνομα του Μίλοτ Ρασίτσα να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας.

Ο Κοσοβάρος επιθετικός έχει την εφετινή σεζόν δέκα γκολ και πέντε ασίστ σε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και DFB-Pokal με τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2018 από τη Φίτεσε αντί 7.000.000 ευρώ.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει ρήτρα 20.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Βέρντερ, αλλά θεωρείται βέβαιο πως η Λειψία θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή, εκμεταλλευόμενη και την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό παγκοσμίως.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ