ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά στη Ρούμπιν Καζάν ο Σλούτσκι

FILE - In this Saturday, Sept. 5, 2015 file photo, Russia's head coach Leonid Slutsky gestures during a Euro 2016 qualifying Group G soccer match between Russia and Sweden in the Otkrytie Arena stadium in Moscow. (AP Photo/Denis Tyrin, File)
Σλούτσκι (AP Photo/Denis Tyrin, File) AP PHOTO/DENIS TYRIN

Ο Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ για την τεχνική της ηγεσία, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρούμπιν Καζάν για να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην πατρίδα του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για συνάντησε τον Λεονίντ Σλούτσκι λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Φιτέσε.

Ο 48χρονος Ρώσος προπονητής ζήτησε χρόνο για ν' απαντήσει και η Ένωση προχώρησε στην πρόσληψη του Μάσιμο Καρέρα. Ο Σλούτσκι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με ρωσικά και ολλανδικά δημοσιεύματα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρούμπιν Καζάν για ν' αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας. Η ομάδα από το Καζάν δεν τα πηγαίνει καλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχει συγκεντρώσει μετά από 19 ματς ισάριθμους βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, η οποία οδηγεί στα playouts. Ο Σλούτσκι ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολίμπια Βόλγκογκραντ και στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Ουραλάν, Κρίλια Σοβέτοβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εθνικής Ρωσίας, Χαλ και Φιτέσε.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ