ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ζενίτ επέστρεψε στην κορυφή ύστερα από τέσσερα χρόνια

Zenit starting players pose for a team photo at the beginning of the Europa League round of 16, 1st leg soccer match between Zenit St.Petersburg and Villarreal at the Saint Petersburg stadium, in St.Petersburg, Russia, Thursday, March 7, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Zenit starting players pose for a team photo at the beginning of the Europa League round of 16, 1st leg soccer match between Zenit St.Petersburg and Villarreal at the Saint Petersburg stadium, in St.Petersburg, Russia, Thursday, March 7, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια η Ζενίτ. Αν και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αχμάτ Γκρόζνι, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Στην κορυφή του ρωσικού ποδοσφαίρου επέστρεψε έπειτα από τέσσερα χρόνια η Ζενίτ, παρά το 1-1 με την Αχμάτ Γκρόζνι και κατέκτησε τον έκτο τίτλο της ιστορίας της.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, χάρη στην ήττα της Λοκομοτίβ Μόσχας από την Αρσεναλ Τούλα (2-0).

Η γκέλα της Λοκομοτίβ διατήρησε την διαφορά από την κορυφή στους εννέα πόντους, κάτι που έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο στην ομάδα του Σεργκέι Σέμακ, που πήρε και το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ