Η σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση του Σον

O επιθετικός της Τότεναμ, Σον, στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσή του, θα κληθεί να εκτεθεί σε δακρυγόνα, να συμμετέχει σε ζωντανή άσκηση πυρκαγιάς, καθώς και σε πορεία 30 χιλιομέτρων.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σον προκειμένου να εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του.

Ο Νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, επέστρεψε στην χώρα του για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του και παρότι είχε απαλλαχθεί από τη διετή θητεία του στο στρατό, όταν είχε κατακτήσει το 2018 το χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς αγώνες, θα χρειαστεί να καταταχθεί για τρεις εβδομάδες με σκοπό να κάνει την προκεχωρημένη εκπαίδευση.

Μάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση που καλείται να ακολουθήσει ο Σον όταν βγει από την 14μερη καραντίνα που έχει μπει ως ταξιδιώτης από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Νοτιοκορεάτης θα καταταχθεί στο ναυτικό και θα κληθεί να εκτεθεί σε δακρυγόνα, να συμμετέχει σε ζωντανή άσκηση πυρκαγιάς, καθώς και σε πορεία 30 χιλιομέτρων.

Η εκπαίδευση αναμένεται να αρχίσει στις 20 Απριλίου στο νησί Τζέτζου που είναι νότια της χώρας. Μάλιστα, επειδή ο Σον έχει τραυματιστεί στον αριστερό βραχίονα, δεν αποκλείεται να λάβει και τη φροντίδα των στρατιωτικών ιατρών σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τότεναμ: Εκμεταλλεύεται τον κορονοϊό και πάει στρατό ο Σον
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS