ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πλευρά του Μπέκαμ διαψεύδει τις επαφές με τον πατέρα του Μέσι

UEFA President's Award winner David Beckham gestures as he speaks on stages during for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
UEFA President's Award winner David Beckham gestures as he speaks on stages during for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Το "goal.com" αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως δεν έχει γίνει καμία συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του πατέρα του Λιονέλ Μέσι για συνεργασία του Αργεντινού με την Ίντερ Μαϊάμι.

Τα αγγλικά ΜΜΕ έγραψαν χθες (15/9) πως ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι είχε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ώστε να διαφανεί αν υπάρχει περιθώριο μελλοντικής συνεργασίας των δυο πλευρών.

Εντούτοις, το "goal.com" διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα, τονίζοντας πως δεν έγινε καμία συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών και πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Αργεντινός να αφήσει τη Μπαρτσελόνα και να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Βέβαια, τονίζεται πως έχει προσεγγιστεί η πλευρά του Λουίς Σουάρες και πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καλοβλέπει και την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο "Μπεκς" θέλει να έχει μια δυνατή ομάδα στο επόμενο MLS και έχει το ειδικό βάρος να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ