ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Jiangsu Suning ανακοίνωσε τον αντί - Μπέιλ

Monaco's Thoams Lemar, left, challenges for the ball with Caen's Ivan Santini during their French League One soccer match, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Thoams Lemar, left, challenges for the ball with Caen's Ivan Santini during their French League One soccer match, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Jiangsu Suning οδηγήθηκε σε "ναυάγιο" και η ομάδα της Κίνας βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κροάτη Ιβάν Σαντινί, τον οποίο αγόρασε από την Άντερλεχτ.

Η Ρεάλ πάτησε... φρένο και η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Jiangsu Suning δεν προχώρησε (είχε διαρρεύσει πως η μεταγραφή χάλασε λόγω της οικογένειας του Μπέιλ). Η ομάδα της Κίνας πρόσφερε μυθικό συμβόλαιο στον 30χρονο Ουαλό, αλλά η "Βασίλισσα" δεν ήθελε να τον παραχωρήσει δωρεάν, με αποτέλεσμα το deal να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Η Jiangsu Suning, λίγες μέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παζάρι στην Κίνα, αγόρασε από την Άντερλεχτ τον Ιβάν Σαντινί για τη γραμμή κρούσης. Πρόκειται για 30χρονο Κροάτη στράικερ με ύψος 1.90. Η Άντερλεχτ έλαβε 5 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον διεθνή φορ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 16 γκολ σε 39 συμμετοχές με την ομάδα του Βελγίου.

Παλαιότερα το νέο απόκτημα της κινεζικής ομάδας έχει παίξει σε Καέν, Κόρτραϊκ, Σταντάρ Λιέγης, Ζαντάρ, Φράιμπουργκ, Ίνγκολσταντ, Ίντερ Ζάπρεσιτς, αλλά και στα τμήματα υποδομής της Ζάλτσμπουργκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ