ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνάιτεντ: Ντόμινο 77 εκατ. ευρώ που στέλνει Μαγκουάιρ στο Ολντ Τράφορντ

England's Harry Maguire celebrates after scoring his side opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
England's Harry Maguire celebrates after scoring his side opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Δύο μεταγραφικές κινήσεις από Λέστερ και Μπράιτον δείχνουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Δύο στόπερ από την Μπράιτον και την Μπρίστολ Σίτι ίσως καθορίσουν το μέλλον του Χάρι Μαγκουάιρ στο Μάντσεστερ.

Η Λέστερ, λοιπόν, σύμφωνα με την Daily Mail κινείται για την απόκτηση του Λιούις Ντενκ αντί 50 εκατ. ευρώ. Αυτός ο ποδοσφαιριστής λογίζεται όπως αναφέρουν οι Άγγλοι για αντικαταστάτης του Μαγκουάιρ που θα γίνει "διάβολος".

Επίσης, το κλαμπ του Ντενκ που είναι η Μπράιτον παίρνει αμυντικό για να τον διαδεχτεί. Πρόκειται για τον Άνταμ Γουέμπστερ της Μπρίστολ Σίτι ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί στη νέα του ομάδα αντί 27 εκατ. ευρώ. Αναμφισβήτητα είναι δύο ακριβές επενδύσεις που δείχνουν ότι Λέστερ και Μπράιτον θα έχουν εισροή χρημάτων.

Οι "αλεπούδες" του Μπρένταν Ρότζερς θα πάρουν από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Χάρι Μαγκουάιρ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα ποσό πάνω από 80 εκατ. ευρώ, οπότε δικαιολογείται η 50αρα που ετοιμάζονται να δώσουν για τον Ντενκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (29/7) στο Νησί υποστήριζαν ότι η Γιουνάιτεντ είχε θέσει τελεσίγραφο στην Λέστερ για να τελειώνουν το deal με τον Μαγκουάιρ, διαφορετικά θα έστρεφαν την προσοχή τους σε άλλη περίπτωση στόπερ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ