Γαμπρός ο Σικαμπάλα

Σικαμπάλα, γαμπρός

Γαμπρός ο Σικαμπάλα

Ο Αμπντούλ Ραζέκ Σικαμπάλα, τον οποίο ακόμα μνημονεύουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ντύθηκε γαμπρός στο Ασουάν σε ηλικία 31 ετών. Εκλεκτή; Μία Αιγύπτια που μεγάλωσε στον Καναδά. 

Αποτέλεσε μία από τις πιο "ηχηρές" μεταγραφές του ΠΑΟΚ στις αρχές της νέας χιλιετίας, λόγω όμως του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του και των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε ο Δικέφαλος, δεν έμεινε πολύ στην ομάδα και δεν πρόσφερε όσα μπορούσε.

Η καριέρα του Αμπντούλ Ραζέκ Σικαμπάλα πέρασε από πολλά στάδια, ποτέ δεν έπαψε όμως να αποτελεί έναν από τους πιο προικισμένους παίκτες που ανέδειξε η Αίγυπτος.

Γι' αυτό και ο γάμος του το Σάββατο (30/1) στο Ασουάν αποτέλεσε κοσμικό γεγονός και προβλήθηκε από τα ενημέρωσης της πατρίδας του. Εκλεκτή; Μία Αιγύπτια που μεγάλωσε στον Καναδά. Ο Σικαμπάλα αγωνίζεται ως δανεικός στην AL Raed της Σαουδικής Αραβίας, ομάδα από την οποία πέρασε το 2015-2016 ο Τάκης Λεμονής.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24