ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φούλαμ σε Καραγκούνη: "Χρόνια Πολλά Γιώργο"

Fulham's Giorgos Karagounis plays against West Ham United during their English Premier League soccer match at Craven Cottage, London, Wednesday, Jan. 30, 2013. (AP Photo/Sang Tan)
Fulham's Giorgos Karagounis plays against West Ham United during their English Premier League soccer match at Craven Cottage, London, Wednesday, Jan. 30, 2013. (AP Photo/Sang Tan) AP

Η Φούλαμ δεν ξέχασε τον Γιώργο Καραγκούνη και του ευχήθηκε για τα γενέθλια του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίσθηκε στην Φούλαμ για δύο χρόνια από το 2012 έως το 2014 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τους Άγγλους. Μάλιστα στο Κρέιβεν Κότατζ ο "Κάρα" έκλεισε την καριέρα του μετρώντας 39 συμμετοχές και ένα γκολ κόντρα στη Γουίγκαν τον Ιανουάριο του 2013.

Η αγγλική ομάδα θυμήθηκε τα γενέθλια του Γιώργου, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 42 του χρόνια, "τιτιβίζοντας" στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με μία ευχή και φυσικά την φωτογραφία του πανηγυρίζοντας με την φανέλα της Φούλαμ το γκολ που κάποτε είχε πετύχει.

"Να έχεις μία φανταστική μέρα Γίωργο" εύχεται το tweet των "Κότατζερς".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ