ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαλκάο: Δυναμική ρελάνς της Γαλατάσαραϊ για τον "Τίγκρε"

Colombia's Radamel Falcao, left, and James Rodriguez play during a friendly soccer match between Japan and Colombia in Yokohama, Japan, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Colombia's Radamel Falcao, left, and James Rodriguez play during a friendly soccer match between Japan and Colombia in Yokohama, Japan, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Shuji Kajiyama) AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Η Γαλατάσαραϊ όχι μόνο δεν παρατάει την περίτπωση του Ραδαμέλ Φαλκάο αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ είναι μία ανάσα από το να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό.

Η μετακίνηση του Ραδαμέλ Φαλκάο από την Μονακό (στην οποία ανήκει από το 2013 και μετά) από την Γαλατάσαραϊ έχει περάσει από χίλια κύματα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο παρά τα αρκετά εμπόδια που έχουν προκύψει, οι τελευταίες ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως θα πραγματοποιηθεί.

Το προγραμματισμένο προ ημερών ταξίδι του παίκτη στην Τουρκία δεν έγινε ποτέ, όμως η "Τσιμ Μπομ" δεν το έβαλε κάτω και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σίρα, ο 33χρονος επιθετικός έχει αρχίσει να προβάρει τη φανέλα της.

"Την Τετάρτη η Γαλατάσαραϊ θα συναντηθεί με την Μονακό για να κλείσει τον Ραδαμέλ Φαλκάο. Ο Τίγκρε έχει συμφωνία με την Γαλατά για ένα συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται σε 5.000.000 ευρώ συν μπόνους", αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογραφος στο τιτίβισμά του.

Photo Credits: AP Photo/Shuji Kajiyama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ