Εποχή Κάναντι στην Νυρεμβέργη

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Νυρεμβέργης, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) το γερμανικό κλαμπ ανακοίνωση την πρόσληψή του.

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ο νέος προπονητής της Νυρεμβέργης, καθώς την Κυριακή (19/5) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την γερμανική ομάδα.

Στο Sport24.gr, μέσω της στήλης 24ο Ευαγγέλιο, είχατε διαβάσει στις 18/5 πως ο Κάναντι είχε κρίσιμο ραντεβού με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας την Παρασκευή (17/5) και ότι θα ανακοινωνόταν την Κυριακή, όπως και έγινε.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της Νυρεμβέργης ότι παρέα με τον Κάναντι στο κλαμπ πήρε θέση και ο βοηθός του Έρικ Οριέ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Νυρεμβέργης, ο Νταμίρ Κάναντι ξεκαθάρισε ότι βασικός στόχος του είναι να προπονήσει ομάδα της Bundesliga και θα το κάνει με την Νυρεμβέργη, αφού όλοι μαζί θα παλέψουν για την άνοδο: "Από όταν έγινα προπονητής, η Bundesliga ήταν ο στόχος μου και η Νυρεμβέργη είναι ένα μεγάλο κλαμπ όχι μόνο λόγω της παράδοσής της, που ανήκει στην Bundesliga. Οπότε, ας ξεκινήσουμε για να τα καταφέρουμε".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS