ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στην Μπριζ ο Μινιολέ

Liverpool FC's goalkeeper Simon Mignolet dives for the ball during the first half of a soccer match against Sporting CP Wednesday, July 24, 2019, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Liverpool FC's goalkeeper Simon Mignolet dives for the ball during the first half of a soccer match against Sporting CP Wednesday, July 24, 2019, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Η Μπριζ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόν Μινιολέ από τη Λίβερπουλ αντί 7.000.000 ευρώ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών.

Στην Μπριζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σιμόν Μινιολέ. Η βελγική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα από τη Λίβερπουλ αντί 7.000.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να αυξήσουν το ποσό στα 9.000.000 ευρώ.

Ο Βέλγος γκολκίπερ πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την Μπριζ, η οποία είναι μεταξύ των ομάδων που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπασακσεχίρ.

Ο Μινιολέ αγωνίστηκε για μία εξαετία με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας 204 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 66 αγώνες. Παράλληλα, είναι 22 φορές διεθνής με το Βέλγιο.

Photo Credits: AP Photo/Frank Franklin II

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ