ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίδειξη υψηλής τεχνικής από Νεϊμάρ σε αγώνα 5Χ5

Brazilian soccer player Neymar acknowledges fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Brazilian soccer player Neymar acknowledges fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Νεϊμάρ απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όχι όμως και από τη δράση. Δείτε σε video το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε σε αγώνα 5Χ5!

Η περίοδος αυτή μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στα μαχαίρια με την Παρί Σεν Ζερμέν και να έχει σηκώσει μπαϊράκι, ελπίζοντας πως η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με τους πρωτευουσιάνους για να μπορέσει και εκείνος να απεγκλωβιστεί και να επιστρέψει στο "Καμπ Νόου".

Την ώρα πάντως που περιμένει με αγωνία τις όποιες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του, ο 27χρονος σούπερ σταρ βρήκε λίγο χρόνο για να αφιερώσει στον εαυτό του εντός γηπέδου, καθώς πήρε μέρος σε ένα μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε στην πατρίδα του από χορηγό του.

Ο Νεϊμάρ βρήκε χρόνο να παίξει για να "ξεπιαστεί" μετά την παρατεταμένη αποχή του (λόγω τραυματισμού υποχρεώθηκε να μείνει εκτός αποστολής της εθνικής Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα), με ένα μάλιστα που γκολ που σημείωσε με τακουνάκι στον αγώνα 5Χ5 που πήρε μέρος να αποσπάει αμέτρητα χειροκροτήματα από το κοινό.

Δείτε το γκολ του Νεϊμάρ με υπέροχο τακουνάκι:

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ