ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμρέ Μορ: Από σπουδαίο ταλέντο της Ντόρτμουντ, καταλήγει στην Μπρέντφορντ

Dortmund's Emre Mor reacts disappointed during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hertha BSC Berlin in Dortmund, Germany, Friday, Oct. 14, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Emre Mor reacts disappointed during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hertha BSC Berlin in Dortmund, Germany, Friday, Oct. 14, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Εμρέ Μορ. Πρόκειται για πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ που πριν από 2,5 χρόνια λογιζόταν ως σπουδαίο ταλέντο επιπέδου Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Εμρέ Μορ είναι ένας 23χρονος winger που το 2016 τον είχε αποκτήσει η Ντόρτμουντ αντί 10 εκατ. ευρώ και το ταλέντο του θεωρούταν ισάξιο με αυτό του Πούλισιτς. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής από τα πρώτα του κιόλας βήματα είχε συνδεθεί με μεταγραφές εκατομμυρίων και ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων.

Ωστόσο, στην πορεία το θέμα στράβωσε... Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μορ είχε έρθει σε ρήξη με τον Τόμας Τούχελ όταν ο δεύτερος ήταν προπονητής στην Μπορούσια. Για το γεγονός αυτό πουλήθηκε στην Θέλτα το 2017 με 13 εκατ. ευρώ. Όμως, ούτε εκεί κατάφερε να στεριώσει.

Το 2019 του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Η Θέλτα τον έδινε με μόλις 7 εκατ. ευρώ, αλλά ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να πάει δανεικός στην Γαλατασαράι. Στο τουρκικό κλαμπ, πάλι, το άστρο του Μορ δεν έλαμψε αφού τις περισσότερος φορές έπαιζε ως αλλαγή και τώρα ο 23χρονος παίκτης όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στην Championship για λογαριασμό της Μπρέντφορντ.

Πάντως, τα προβλήματα που είχε με τον Τούχελ είχαν συνεχιστεί και στην Θέλτα. Ο προπονητής της ομάδας του Βίγκο είχε παραπονεθεί διότι ο Τούρκος αργούσε να εμφανιστεί στις προπονήσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ