ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμιλιάνο Σάλα: Η αλλαγή logo της Ναντ και το πρωτοσέλιδο της Equipe

Supporters gather to pay tribute to Argentinian soccer player Emiliano Sala, in Nantes, western France, Tuesday, Jan. 22, 2019. The search for the missing plane taking Argentine soccer player Emiliano Sala to his new team in Wales was called off for the night on Tuesday with authorities not expecting to find any survivors in the English Channel. (AP Photo/David Vincent)
Supporters gather to pay tribute to Argentinian soccer player Emiliano Sala, in Nantes, western France, Tuesday, Jan. 22, 2019. The search for the missing plane taking Argentine soccer player Emiliano Sala to his new team in Wales was called off for the night on Tuesday with authorities not expecting to find any survivors in the English Channel. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Εμιλιάνο Σάλα παραμένει εξαφανισμένος και οι ελπίδες διάσωσής τους στα νερά της Μάγχης ολοένα και μειώνονται, την ώρα που η Ναντ του δείχνει την αγάπη της και μέσω Twitter.

Από το πρωί της Τετάρτης τα σωστικά συνεργεία έχουν καλύψει γύρω στα 280 ναυτικά μίλια στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν στη θάλασσα της Μάγχης το ελικόπτερο όπου επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα (με προορισμό την Ουαλία για να υπογράψει στην Κάρντιφ), ωστόσο δεν έχει βρεθεί προς το παρόν το παραμικρό ίχνος, ούτε του παίκτη ούτε και του πιλότου.

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως θα πρόκειται για ένα θαύμα αν βρεθεί ζωντανός ύστερα από σχεδόν 48 ώρες αναζήτησης στα παγωμένα νερά της Μάγχης, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να παρακολουθεί αποσβολωμένος το δράμα που εκτυλίσσσεται μπροστά στα μάτια του.

Σε αυτή την ιστορία, τραγικό ρόλο έχουν και οι ομάδες που ενεπλάκησαν στη μεταγραφή του: η Κάρντιφ που δαπάνησε 17.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει (μεταγραφικό ρεκόρ στην ιστορία της) και η Ναντ που αποφάσισε να τον παραχωρήσει και στην οποία έκανε σπουδαία πράγματα φορώντας τη φανέλα της.

Οι "κιτρινοπράσινοι" έχουν μάλιστα ιδιαίτερο δέσιμο με τον 28χρονο Αργεντινό στράικερ και προς τιμή του άλλαξαν το λόγκο τους στα social media, βάζοντας αντί για το σήμα της ομάδας το πρόσωπο του Σάλα, ενώ έστειλαν παράλληλα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που έδειξαν τη συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

"Εμιλιάνο Σάλα: Η εξαφάνιση ενός πολεμιστή", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Equipe", με την "Ouest France" να έχει τίτλο: "Ακόμα αγνοείται ο Εμιλιάνο Σάλα" και την "Presse Ocean" να τιτλοφορείται: "Τραγική μοίρα".

Εμιλιάνο Σάλα: Η αλλαγή logo της Ναντ και το πρωτοσέλιδο της Equipe

Εμιλιάνο Σάλα: Η αλλαγή logo της Ναντ και το πρωτοσέλιδο της Equipe

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ