ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξομολόγηση-σοκ από Ταρίμπο Γουέστ: "Η Μαφία με έδιωξε από την Μίλαν"

Nigerian defender Taribo West poses with the A.C. Milan jersey during the official presentation in Milan, Monday Dec. 20, 1999 (AP Photo/Luca Bruno)
Nigerian defender Taribo West poses with the A.C. Milan jersey during the official presentation in Milan, Monday Dec. 20, 1999 (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ταρίμπο προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη αναφορικά με το αντίο του στην Μίλαν το 2000, υποστηρίζοντας πως η μαφία ήταν εκείνη που τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από τους ροσονέρι.

Συνέντευξη που θα συζητηθεί όχι μόνο στην πατρίδα του αλλά και σε όλο τον κόσμο παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του "Score Nigeria" o Ταρίμπο Γουέστ, με τον παλαίμαχο αμυντικό να δηλώνει μεταξύ άλλων πως για την αποχώρησή του από την Μίλαν το 2000 ευθυνόταν αποκλειστικά η ιταλική μαφία.

"Η μαφία έκανε ό,τι μπορούσε για να με διώξει από την Μίλαν. Στον Τύπο έγραψαν μία ψεύτικη ιστορία λέγοντας πως ήμουν τραυματίας, στην απέλπιδα προσπάθεια να με διώξουν.

Οι γιατροί ήταν διεφθαρμένοι και για αυτό είπαν πως ήμουν τραυματίας, κάτι που δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση.

Το έκαναν επειδή θεωρούσαν αδιανόητο ένας Αφρικανός ποδοσφαιριστής να παίρνει τη θέση ενός εκ των τριών αμυντικών που υπήρχαν ήδη στην ομάδα.

Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε διατεθειμένη να με αποκτήσει αλλά η μεταγραφή ναυάγησε και έπρεπε να παρηγορηθώ με τη μετακίνησή μου στην Ντέρμπι Κάουντι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος πλέον Γουέστ, ο οποίος πριν από το πέρασμά του από την Μίλαν είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια (1997-1999) στην άλλη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ