ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου του Ερυθρού Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου του Ερυθρού Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Τσουκαρίτσκι, αλλά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου. Ούτε ο βοηθός του. Οικογενειακούς λόγους επικαλέστηκε η ομάδα.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ερυθρός Αστέρας κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τσουκαρίτσκι για την 6η εξ αναβολής αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος και επικράτησε 1-3. Μετά την αναμέτρηση, ωστόσο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου.

Ούτε αυτός ούτε ο πρώτος του βοηθός. Ο δεύτερος πήγε, ο Βλαντιμίρ Γιάνκοβιτς. Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα επικαλέστηκαν οικογενειακούς λόγους. Πολλοί ερμηνεύουν αυτήν την κίνηση του 49χρονου τεχνικού ως μήνυμα αποχώρησης...

Σημειώνεται ότι ο Μιλόγεβιτς έχει στα χέρια του προτάσεις από χώρες της Αραβίας και της Κίνας. Στο πρωτάθλημα ο Ερυθρός Αστέρας είναι στην πρώτη θέση με 55 βαθμούς ύστερα από 20 ματς (18 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Η δεύτερη Παρτιζάν έχει 44 βαθμούς (14 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ