ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Θέλει τον Λακαζέτ ως διάδοχο του Γκριεζμάν

Arsenal's Alexandre Lacazette celebrates at the end of the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal and Valencia at the Emirates stadium in London, Thursday, May 2, 2019. Arsenal won 3-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexandre Lacazette celebrates at the end of the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal and Valencia at the Emirates stadium in London, Thursday, May 2, 2019. Arsenal won 3-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Σύμφωνα με τη "Mirror", η Ατλέτικο είναι η ισπανική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεξάντρ Λακαζέτ από την Άρσεναλ, με τον Γάλλο επιθετικό να προορίζεται ως διάδοχος του Αντουάν Γκριεζμάν.

Το βράδυ της Δευτέρας (01/07) υπήρξε πληροφορία πως ισπανική ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεξάντρ Λακαζέτ. Δύο ημέρες αργότερα, η " Mirror" αποκαλύπτει πως η ομάδα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προορίζει τον Γάλλο επιθετικό για διάδοχο του Αντουάν Γκριεζμάν.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας ασναφέρει πως ο Λακαζέτ δεν είναι αρνητικός σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή, αφού η Ατλέτικο του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League, αντίθετα με την Άρσεναλ που θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά στους ομίλους του Europa League.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η κίνηση της Άρσεναλ για τον Βιλφρίντ Ζαχά να σχετίζεται με μία επικείμενη αποχώρηση του Γάλλου επιθετικού. Την περσινή σεζόν, ο 28χρονος φορ σημείωσε 19 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" μετράει 36 τέρματα και 18 ασίστ σε 88 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραντεβού Λακαζέτ - Άρσεναλ με άρωμα... μεταγραφής
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ