ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Πάλι εκτός εθνικής ο Ιγκουαΐν, μέσα Ικάρντι-Ντιμπάλα

Argentina's Gonzalo Higuain before a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Gonzalo Higuain before a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι αναντικατάστατος στην Μίλαν, ωστόσο στην εθνική Αργεντινής έμεινε και πάλι εκτός επιλογών του Λιονέλ Σκαλόνι παρότι κάλεσε 9 επιθετικούς για τα προσεχή φιλικά με το Μεξικό.

Δύο εβδομάδες πριν τις δύο φιλικές αναμετρήσεις της Αργεντινής με το Μεξικό (16 και 20 Νοεμβρίου), ο Λιονέλ Σκαλόνι έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην αποστολή, με τον μεγάλο απόντα να μην είναι άλλος από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο "Πιπίτα" είναι φέτος βασικός και αναντικατάστατος στην Μίλαν όμως φαίνεται πως δεν έχει θέση στην "αλμπισελέστε", με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Μουντιάλ της Ρωσίας κόντρα στην Γαλλία, ενώ εκτός επιλογών έμεινε και ο Άνχελ Ντι Μαρία που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2021.

Ξανά στην αποστολή βρίσκονται οι Ικάρντι (εκτός Μουντιάλ) και Ντιμπάλα (ελάχιστη συμμετοχή στα γήπεδα της Ρωσίας το περασμένο καλοκαίρι) ενώ μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ:

Τερματοφύλακες: Μαρκεζίν, Ρομέρο, Ρούλι

Αμυντικοί: Φούνες Μόρι, Πετσέλα, Σαράβια, Ταλιαφίκο, Κάνεμαν, Οταμέντι, Μερκάδο, Μαμάνα, Φόιθ

Μέσοι: Ακούνια, Μέζα, Φράνκο Βάθκεθ, Λο Σέλσο, Παρέδες, Ασκαθίμπαρ, Μπατάλια, Σαράτσο, Περέιρα

Επιθετικοί: Ντε Πάουλ, Τσέρβι, Κορέα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ικάρντι, Χιοβάνι Σιμεόνε, Ντιμπάλα, Λαμέλα, Σάλβιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ