Αντισημιτικά συνθήματα στο Ραπίντ Β' - Αούστρια Β'

Αντισημιτικά συνθήματα στο Ραπίντ Β' - Αούστρια Β'

Αντισημιτικά συνθήματα αμαύρωσαν το ντέρμπι ανάμεσα στις ρεζέρβες των δύο ομάδων της αυστριακής πρωτεύουσας, Ραπίντ και Αούστρια. Ανακοίνωσε κυρώσεις στους δράστες η πρώτη.

Η Αούστρια Β' νίκησε με 2-1 τη Ραπίντ Β' στο ντέρμπι της Βιέννης, αλλά η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες της αυστριακής πρωτεύουσας στο "Allianz Stadion" αμαυρώθηκε από αντισημιτικά συνθήματα από οπαδούς της δεύτερης.

"Εβραίοι, γουρούνια", ήταν το σύνθημα που ακούστηκε αρκετές φορές. Η διοίκηση της Ραπίντ με επίσημη ανακοίνωσή της κατήγγειλε τη συμπεριφορά των οπαδών της ως "απαράδεκτη που προσβάλλει τις αξίες και τις αρχές της ομάδας".

Μάλιστα, η ίδια η ομάδα διέταξε έρευνα ώστε να ταυτοποιηθούν οι οπαδοί της που τραγουδούσαν τα απαράδεκτα συνθήματα. "Θα απαγορευθεί η είσοδος σε κάθε ποδοσφαιρική εκδήλωση της Ραπίντ σε όποιον συνδέεται με το συμβάν", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Photo credits: Rapid Twitter oficial

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24