ΚΥΠΡΟΣ

Διεκόπη το ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας

Διεκόπη το ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λ., διακοπη

Το ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα διεκόπη λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών των δυο ομάδων

Αιτία (κατά κύριο λόγο) οι φίλοι του Απόλλωνα δεν συνετίστηκαν και συνέχισαν να ρίχνουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είχαν προηγηθεί τέσσερις ανακοινώσεις που προειδοποιούσαν ότι ο αγώνας θα διακοπεί αν συνέχιζαν να ρίχνουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο κύριος Τρύφωνος ανακοίνωσε στους αρχηγούς των δύο ομάδων, Σατσιά (ΑΠΟΕΛ) και Θεοφίλου (Απόλλων) πως αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα, γιατί ενώ είχε προειδοποιήσει, συνεχίστηκε η ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς του Απόλλωνα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από την αστυνομία πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αστυνομεύσει με ασφάλεια το ντέρμπι και θα σταματήσει τη ρίψη αντικειμένων.

Από την κερκίδα του Απόλλωνα εκτοξεύθηκαν μαχαίρι(!) και ιστός σημαίας προς τον Γιαν Νικολόσκι, ενώ σημειώνεται πως ο Σκοπιανός πορτιέρο έριξε αντικείμενο που δέχθηκε πίσω στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς των "κυανόλευκων" της Λεμεσού, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.

Στη συνέχεια κι αφού ξεκίνησε ο αγώνας, εκτοξεύθηκε αντικείμενο προς το δεύτερο βοηθό από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και υπήρξε εκ νέου διακοπή, ενώ ο αγώνας διεκόπη οριστικά, όταν εκτοξεύθηκε νέο αντικείμενο από την κερκίδα του Απόλλωνα προς τον Νικολόσκι.

Πλέον η τύχη του αγώνα αναμένεται να κριθεί στα χαρτιά και το τι θα γράψει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής, Στέλιος Τρύφωνος. Σημειώνεται πως μέχρι να διακοπεί ο αγώνας, ο ΑΠΟΕΛ προηγείτο στο σκορ με 2-0, χάρις σε γκολ των Πίντο στο 30' και Μαχλά στο 36'.







TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ