ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίδαξαν ανθρωπιά

Δίδαξαν ανθρωπιά
INTIME SPORTS

Οι φίλοι των Ζιντάν και Ρονάλντο μαζί με τους All Stars του Ολυμπιακού και 30.000 φιλάθλους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έβαλαν γκολ κατά της φτώχειας

Ούτε η βροχή ήταν ικανή να χαλάσει την μαγική βραδιά που έζησαν οι 30.000 φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι παγκόσμιοι αστέρες της ομάδας του Ζιντάν και του Ρονάλντο, συνάντησαν τους All Stars του Ολυμπιακού, σε έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Παίκτες, όπως οι Ζιντάν, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνχοστ, Σα Πίντο, Νούνο Γκόζες, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ, Τουρέ, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος έδωσαν το παρών στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας βάζοντας το δικό τους ξεχωριστό γκολ και στέλνοντας το μήνυμα τους ενάντια στη φτώχεια.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 2-2, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, καθώς από το Φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης, έφυγαν άπαντες ευχαριστημένοι από το θέαμα που είδαν και κυρίως για τον σκοπό που έγινε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι. Το ματς τελείωσε ισόπαλο με δύο γκολ του Σα Πίντο (9΄,19΄) για την ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο, ενώ για τα «Αστέρια Ολυμπιακού» σκόραρε ο Κώστας Μήτρογλου (28΄, 51΄).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα.

Αστέρια Ολυμπιακού: Μέγιερι, Τουρέ, Γιαννακόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Νινιάδης, Καρεμπέ, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Κοβάτσεβιτς.

Από το 24΄ η σύνθεση των «ερυθρόλευκων» διαμορφώθηκε ως εξής: Μέγιερι, Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Λεάντρο, Μήτρογλου, Νέμεθ, Γ.Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κ.Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ανατολάκης, Ζαϊρί, Βάντερσον, Τοροσίδης, Χολέμπας, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ

Φίλοι Ζιντάν και Ρονάλντο: Νικοπολίδης, Γουίλιαμ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ντιαρά, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνκχορστ, Ζιντάν, Σα Πίντο, Κορνέλ Ράπα, Ίλιε, Νούνο Γκόμες.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λαμουσί, Μόισες, Τουρέ, Γκάμαν, Κοβάτσεβιτς, Γιαχία, Καρεμπέ

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την άφιξη των Ζιντάν, Τουρέ και λοιπών "αστεριών στην χώρα μας.

Διαβάστε ειδικά για τον Ολυμπιακό στο redplanet.gr

Τουρέ: "Εδώ θα τελειώσω την καριέρα μου"

Χαρούμενοι και ευχαριστημένοι ήταν όλοι οι παίκτες με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κατά της φτώχειας, με τον Γιάγια Τουρέ να αποκαλύπτει πως στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα και δείτε τους πρωταγωνιστές σε βίντεο!

Μαρινάκης: "Κοντά στο λαό ο Ολυμπιακός"

Στην συνέντευξή Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Ledra Marriott, μίλησαν οι Ευάγγελος Μαρινάκης, Ρονάλντο, Ζιντάν και Στέφαν Ντούτζαριτς εκ μέρους του ΟΗΕ.

Τουρέ: "Χαρούμενος που επέστρεψα"

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Τουρέ εξέφρασε την ικανοποίησή του που επέστρεψε στο "Καραϊσκάκη".

Γιαννακόπουλος: "Είναι μαγικό"

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για την παρουσία του στο "Γ. Καραϊσκάκης", τονίζοντας ότι ότι το συναίσθημα να αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι... μαγικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ