ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διάψευση για Μπέρτο, επιβεβαίωση για Λιζούν από τον Παναθηναϊκό

Διάψευση για Μπέρτο, επιβεβαίωση για Λιζούν από τον Παναθηναϊκό
Μπέρτος, Ξάνθη INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύστηκε δημοσίευμα που ήθελαν τους πράσινους να ασχολούνται με την απόκτηση του Μπέρτου καθώς και κάθε επαφής με την Ξάνθη. Απασχολεί το τριφύλλι ο Λιζούν με την περίπτωση του να έχει αρκετές δυσκολίες.

Την ώρα που πληροφορίες από την Ξάνθη έκαναν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ακριτικό σύλλογο για την παραχώρηση του Μπέρτου στο τριφύλλι τόνιζαν: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μπέρτο, ούτε έχει γίνει καμία επαφή με την Ξάνθη".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πραγματοποιεί ομολογουμένως καλή σεζόν φέτος έχει προταθεί στους πράσινους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα απασχολήσει στο μέλλον αν στο τριφύλλι ψάξουν και για δεύτερο δεξί μπακ καθώς προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ξένου ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Ίσως αυτός να είναι ο Ρούμπεν Λιζούν καθώς από το τριφύλλι επιβεβαίωσαν πως ο Ολλανδός άσος απασχολεί τους πράσινους και βρίσκεται στην λίστα τους αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο.

Είναι εξάλλου μια δύσκολη περίπτωση και σίγουρα θέλει χρόνο προκειμένου να ξεκαθαρίσουν όλοι οι παράμετροι για τον 23χρονο άσο που αγωνίζεται στην Μπρέντα αλλά ανήκει στον Άγιαξ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ