ΚΥΠΡΟΣ

Διάψευση για Μακρίδη, Σατσιά

Διάψευση για Μακρίδη, Σατσιά
Σατσιας

Οι εκπρόσωποι των Μακρίδη, Σατσιά διαψεύδουν με ανακοίνωση τους οποιοδήποτε ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων

Ο Νορβηγός τεχνικός θα βρεθεί στις εξέδρες του ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Κύπρου με την Γερμανία και τα Κυπριακά ΜΜΕ, αναφέρουν οτι θα έχει στραμμένη την προσοχή του στους Κωνσταντίνο Μακρίδη και Μαρίνο Σατσιά που αγωνίζονται στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτά τα σενάρια προκάλεσαν αναστάτωση στο Νησί της Αφροδίτης με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών να εκδώσουν ανακοίνωση, διαψεύδοντας οποιοδήποτε ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η εταιρεία GPΚ sports management, η οποία αντιπροσωπεύει τους Κωνσταντίνο Μακρίδη και Μαρίνο Σατσιά, διαψεύδει τα δημοσιεύματα και τις φήμες των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με τα οποία οι δύο ποδοσφαιριστές είτε είναι στο στόχαστρο είτε συζητούν με συγκεκριμένες ομάδες.

Αυτή τη στιγμή, και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ και η μοναδική τους έγνοια είναι να εκπληρώνουν όσο το καλύτερο δυνατό τις υποχρεώσεις τους για το καλό της ομάδα τους. Για οτιδήποτε πιθανόν θα προκύψει στο μέλλον, τον πρώτο λόγο θα έχει το ΑΠΟΕΛ.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα αυτή τη χρονική περίοδο μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα τους".








TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ