ΜΙΛΑΝ

Διάψευση για επέκταση δανεισμού του Μπέκαμ

Διάψευση για επέκταση δανεισμού του Μπέκαμ
μπεκαμ

Διαψεύστηκαν οι φήμες περί δανεισμού του Μπέκαμ στην Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι, αντί διμήνου

Ο Άγγλος διεθνής αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από τους "ροσονέρι" την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ έκανε αυτήν την επιλογή για να μείνει σε φόρμα το διάστημμα το οποίο δεν διεξάγεται το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ.
Ο Μπέκαμ θα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μίλαν από τις 7 Ιανουαρίου και μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ενώ οι εκπρόσωποί του, αλλά και αυτοί του ιταλικού συλλόγου, διέψευσαν τις φήμες περί δανεισμού του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ενθουσιασμένος ο Ζέεντορφ

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ είναι ενθουσιασμένος για το γεγονός πως θα αγωνίζεται με συμπαίκτη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από τον Ιανουάριο και για δύο μήνες.

"Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για το πως θα δουλέψει μαζί μας και πως θα χωρέσει στην ομάδα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το ότι ο Ντέβιντ Μπέκαμ θα αγωνιστεί στην Μίλαν και ανυπομονούμε για να έρθει εδώ", εξηγεί ο Ολλανδός.

"Θα τον βοηθήσω στο να πετύχει τους στόχους του, γνωρίζοντας πως είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας και θα μας βοηθήσει και αυτός στο να πετύχουμε τους δικούς μας στόχους".

Πάντως ο Ζέεντροφ θέλησε να προειδοποιήσει τον Μπέκαμ πως δεν έχει δεδομένη την θέση στην ενδεκάδα. "Δεν ξέρω αν θα παίξει για μας. Πρώτος του στόχος νομίζω είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Το να προπονείται με μια ομάδα όπως η Μίλαν θα βελτιώσει σίγουρα το παιχνίδι του, ακόμη και αν είναι μόνο στο προπονητικό κέντρο".

"Τα παιχνίδια με την Αγγλία θα είναι ο τελικός του στόχος και αυτό είναι σωστό, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 δεν είναι μακριά, έτσι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει στον Φάμπιο Καπέλο πως ακόιμη είναι εδώ".












TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ