ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για Μπόγιαν ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για Μπόγιαν ο Ολυμπιακός

Ο Μπόγιαν Κρκιτς δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ντιούφ.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για τον Ολυμπιακό, αμέτρητα είναι τα ονόματα των παικτών που φιγουράρουν στο καθημερινό ρεπορτάζ της ομάδας ως υποψήφιοι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περιόδο, με τους περισσότερους να συνδέονται με την... Ισπανία λόγω Μίτσελ.

Ένα μάλιστα από τα πιο ηχηρά ονόματα που γράφτηκε την Παρασκευή (9/5) ήταν και αυτό του Μπόγιαν Κρκιτς, με ρεπορτάζ εφημερίδας να αναφέρει πως μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Άγιαξ και την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα είναι πιθανό να γίνει το deal με δεδομένες τις καλές σχέσεις του Μίτσελ με τον Λουίς Ενρίκε (φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της "Μπάρσα").

Το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει όντως ελκυστικό για τους φίλους του Ολυμπιακού, όμως προς το παρόν δεν υφίσταται, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από την πλευρά τους να διαψεύδουν πως υπάρχει το παραμικρό θέμα με τον 23χρονο Καταλανό εξτρέμ.

Την ίδια ώρα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας επιβεβαίωσαν πως προτάθηκε ο Μάμε Ντιούφ που μένει ελεύθερος από το Αννόβερο, ο οποίος όμως δεν ενδιαφέρει τον σύλλογο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ