ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει η ΠΑΕ για Σισέ

INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε άμεσα το δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι απλήρωτος και του οφείλονται δεδουλευμένα. Επιμένουν... και περιμένουν οι Ιταλοί.

Την διάψευση δημοσιεύματος που ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα από την περσινή χρονιά προέβη η “πράσινη” ΠΑΕ.

Δεν τίθεται κανένα θέμα…. αναφέρουν από την ΠΑΕ και λένε πως έχουν καταβληθεί κανονικά όλες οι δόσεις του συμβολαίου του Τζιμπρίλ Σισέ και δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα πληρωμής του Γάλλου σταρ.

Οι “πράσινοι” έχουν καταβάλει όλο το ποσό του συμβολαίου που είχε λαμβάνειν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει θέμα οφειλής του, όπως είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής.

Επιμένουν και περιμένουν οι Ιταλοί

Στην Ιταλία το σήριαλ της απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ από την Λάτσιο συνεχίζεται αφού καθημερινά υπάρχει και ένα ρεπορτάζ που να το υπενθυμίζει.

Η ιταλική ιστοσελίδα “cittaceleste που ασχολείται με το ρεπορτάζ του συλλόγου της Ρώμης, ανέφερε πως ο Γάλλος σταρ ήταν παρών στην πρώτη του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα αναφέρει πως είχε εξαιρετική διάθεση στην πρεμιέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου ενώ αναφέρει πως οι “λατσιάλι” περιμένουν τη μεταγραφή του Φλόκαρι στην Πάρμα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ