ΠΑΟΚ

Διαπραγμάτευση... fast track Χακόμπο-ΠΑΟΚ

Διαπραγμάτευση... fast track Χακόμπο-ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων Σανθ Χακόμπο με τον ΠΑΟΚ.

Μία απάντηση του Σανθ Χακόμπο στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί στο Sport24.gr, κρύβει όλο το "ζουμί" των διαπραγματεύσεων του Ισπανού τερματοφύλακα με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση τη συνεργασία τους που ήδη έχουν αρχίσει.

"Δεν εξαρτάται από μένα. Θέλω να μείνω, πάντα το έλεγα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, το νιώθω και ανεξάρτητα αν συνεχίσω ή όχι, θα είμαι οπαδός του. Τώρα δεν εξαρτάται από μένα, μόνο από το σύλλογο. Για μένα τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλω να είμαι και ο πιο βλάκας, φυσικά”.

Αυτή είναι η τοποθέτηση του Χακόμπο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όλο θέμα έχει ως εξής: Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει στείλει το μήνυμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι περιμένει την πρότασή της για συνέχιση της συνεργασίας τους, έχοντας ξεκαθαρίσει που περίπου κυμαίνονται οι απαιτήσεις του.

Παρότι έχει προτάσεις από την Ισπανία, δίνει προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, αυτό θα συμβαίνει για τις επόμενες δύο τρεις-μέρες. Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Χακόμπο δεν μάθει ξεκάθαρα αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόθεση να τον κρατήσει, θα προχωρήσει τις επαφές του με κάποια από τις ομάδες της πατρίδας του για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ