VIRAL

Διαιτητής στην Αίγυπτο ακύρωσε γκολ αφού είδε τη φάση σε VIDEO που τράβηξε οπαδός με το κινητό του

Ο διαιτητής κοιτάζει τη φάση σε VIDEO από κινητό οπαδού
Ο διαιτητής κοιτάζει τη φάση σε VIDEO από κινητό οπαδού PRINT SCREEN

Viral έγινε το VIDEO που δείχνει διαιτητή στη δεύτερη κατηγορία του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου να ελέγχει φάση στο Σουέζ - Αλ Νασρ μέσω στιγμιότυπου από κινητού οπαδού και στη συνέχεια να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ.

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σουέζ και την Αλ Νασρ για τη δεύτερη κατηγορία του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 90', με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Καθώς δεν υπάρχει VAR στα παιχνίδια δεύτερης κατηγορίας στη χώρα, ο ρέφερι, Μοχάμεντ Φαρούκ, αποφάσισε να ελέγξει την επίμαχη φάση μέσω VIDEO που τράβηξε με το κινητό του οπαδός από τις εξέδρες.

Αφού είδε το στιγμιότυπο, ο διαιτητής ακύρωσε στη συνέχεια το γκολ, υποδεικνύοντας οφσάιντ. Το σκορ έμεινε 2-1, ενώ η αναμέτρηση έληξε 3-1 υπέρ της Σουέζ, η οποία πέτυχε και τρίτο τέρμα στα 15 λεπτά καθυστερήσεων που έδωσε ο ρέφερι.

Οι αντιδράσεις για τον τρόπο που ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποχωρήσει από το γήπεδο υπό τη συνοδεία αστυνομίας.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ