VIRAL

Διαιτητής μέτρησε γκολ που αρχικά ακύρωσε όταν είδε VIDEO που τράβηξε οπαδός με το κινητό του

Διαιτητής στη Σερβία μετράει γκολ αφού βλέπει τη φάση σε VIDEO που τράβηξε οπαδός στο κινητό του
Διαιτητής στη Σερβία μετράει γκολ αφού βλέπει τη φάση σε VIDEO που τράβηξε οπαδός στο κινητό του PRINT SCREEN

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο πρωτάθλημα της χαμηλότερης κατηγορίας στη Σερβία, όταν ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και μέτρησε το γκολ, βλέποντας τη φάση από το VIDEO που τράβηξε οπαδός στις εξέδρες με το κινητό του.

Κατά καιρούς έχουμε δει να συμβαίνουν στα γήπεδα αρκετά τραγελαφικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που συνέβη στη Σερβία δεν έχει προηγούμενο.

Κι αυτό γιατί ο διαιτητής της αναμέτρησης σ' ένα από τα πρωταθλήματα χαμηλότερης κατηγορίας στη χώρα άλλαξε την αρχική του απόφαση και μέτρησε κανονικά το γκολ που ακύρωσε για οφσάιντ.

Το απίστευτο της υπόθεσης δεν είναι η αλλαγή απόφασης του ρέφερι, αλλά ο τρόπος που αυτή έγινε. Συγκεκριμένα, είδε τη φάση από το VIDEO που τράβηξε ένας οπαδός από τις εξέδρες με την κάμερα του κινητού του, με το στιγμιότυπο να γίνεται μέσα σε λίγη ώρα viral στα social media.

Το VIDEO μάλιστα, δείχνει τον διαιτητή να παίρνει το κινητό στον αγωνιστικό χώρο και να παρακολουθεί αρκετή ώρα το "υλικό" που έχει στα χέρια του, μέχρι τελικά να σφυρίξει γκολ΄.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ