SUPER LEAGUE 2

Διαιτητικό: Καμπάνες σε Απόλλωνα Λάρισας, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Ασπρόπυργο

Οι παίκτες της Παναχαϊκής μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά/11-4-2021
Οι παίκτες της Παναχαϊκής μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά/11-4-2021 EUROKINISSI SPORTS

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε ποινές αφαίρεσης βαθμών για Απόλλωνα Λάρισας, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου και Ασπρόπυργο.

Μπελάδες για Απόλλωνα Λάρισας, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου και Ασπρόπυργο από το διαιτητικό δικαστήριο που ανακοίνωσε ποινές αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών σε παίκτες και προπονητές.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

"Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεωργίου Βασιλειάδη, του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων (4.700,00) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 385/2020 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Βοσνακίδη, του ποσού των πέντε χιλιάδων εκατό είκοσι τριών ευρώ και εξήντα τεσσάρων λεπτών (5.123,64) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 391/2020 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Iban Iyanga Τravieso, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 356/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνιστεί κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Δημητρίου Κοτσώνη του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 342/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 21/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Επιβάλλει ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξα Ασπροπύργου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Μπαξεβάνου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 149/2020 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου τούτου την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνιστεί κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την αίτηση του ποδοσφαιριστή Cyril Cali κατά της ΠΑΕ Βέροια.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την αίτηση του ποδοσφαιριστή Mohamadou Sisoko κατά της ΠΑΕ Βέροια.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την αίτηση του ποδοσφαιριστή Samir Radovac κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την αίτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Αμπτέλ Χαντί κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ