ΓΕΡΜΑΝΙΑ

DFB-Pokal: Πρόκριση για Λειψία, συντριβή για Γκλάντμπαχ

Ο Γιουσούφ Πόουλσεν της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιουσούφ Πόουλσεν της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHNR/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία έκαμψε την αντίσταση της Χάνζα στη φάση των 16 του DFB-Pokal, ενώ η Γκλάντμπαχ αποκλείστηκε από ομάδα της Zweiteliga.

Η Λειψία δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στη Χάνζα για τη φάση των 16 του DFB-Pokal. Το 2-0 διαμορφώθηκε από ένα γκολ νωρίς και ένα αργά και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα που βρίσκεται κατά μία κατηγορία πιο ψηλά.

Ο Γιουσούφ Πόουλσεν άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' και ο Ντάνι Όλμο μπήκε αλλαγή στο 81' και σκόραρε στο επόμενο λεπτό, με τον Ντομένικο Τεντέσκο να κάνει μικρό rotation στον αγώνα.

Στο Ανόβερο σημειώθηκε το αντίστροφο σκηνικό, αφού η ομάδα της Zweiteliga πήρε μια άνετη πρόκριση απέναντι σε ομάδα της Bundesliga. Η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 απέναντι στην Γκλάντμπαχ, που έχει μείνει στο διπλό κόντρα στην Μπάγερν. Η ομάδα του Νίκλας Χουλτ (έπαιξε για 78 λεπτά) βρήκε δύο γκολ με τον Μαξιμίλιαν Μπάιερ και ένα με τον Ζεμπάστιαν Κερκ στα πρώτα 51 λεπτά αγώνα και κράτησε το σκορ μέχρι τέλος χωρίς να απειληθεί, παρότι τα "πουλάρια" παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς παίκτες.

DFB-Pokal: Το πρόγραμμα της φάσης των 16

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ