ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δεύτερη ήττα για τον Εργοτέλη

Δεύτερη ήττα για τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Κύπρο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με τους Κρητικούς όμως να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα πριν την έναρξη του ματς.

Ήττα και στο δεύτερο φιλικό του Εργοτέλη επί κυπριακού εδάφους, καθώς μετά από αυτήν με 3-1 στην αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου, έχασε 2-0 από τον νταμπλούχο, ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ στο 5ο και το 38ο λεπτό του παιχνιδιού.

Αυτός όμως που συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα ήταν ο αρχηγός, Μαρίνος Σατσιάςμ στην τελευταία του εμφάνιση με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για 17 λεπτά.

Ντεμπούτο έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, ο Σλοβένος μέσος, Ροκ Στράους, ο οποίος έπαιξε για περίπου μισή ώρα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΕΛ: Κίσσας (29’ Χιώτης, 61’ Pardo), Αμορίν, Τζούνιορ (61’ Αρτυμάτας), Γκόμες (46’ Αντόρνο), Σεριντάν (61’ Εφραίμ), Φράνκο (61’ Χριστοφίδης), Σατσιάς (19’ Μοράις), Μαντούκα (Σωτηρίου), Νογκέιρα, Ντε Βινσέντι (46’ Χαραλαμπίδης), Ιωάννου (46’ Αντωνιάδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι (61’ Καβουσάκης), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (61’ Σαϊνάτι), Μέγι, Κοζορώνης, Κοιλιάρας, Ταμέζε (61’ Στράους), Χαντί, Λεονάρντο (61’ Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Δωματάς (61’ Παμλίδης).

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ