EUROPA LEAGUE

Δερμιτζάκης: "Μεγάλη νίκη"

Δερμιτζάκης: "Μεγάλη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, τόνισε ότι η νίκη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου θα βοηθήσει την ομάδα του, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία η πρωτιά του ΠΑΟΚ στον όμιλό του.

Αρχικά, ο Δερμιτζάκης είπε:

" Κάναμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη. Μία ευρωπαϊκή νίκη με ότι συνεπάγεται αυτό και αν ομάδα αλλά και σαν χώρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό αλλά θέλαμε πάρα πολύ την νίκη για αγωνιστικούς λόγους γιατί θεωρώ όπως είπα και χθες ότι οποιανδήποτε νίκη παίρνεις στην έδρα σου, σου δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για να περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά και ψυχολογικούς λόγους γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ήμασταν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια.

Γνωρίζαμε την τακτική του αντιπάλου, δουλέψαμε και στηθήκαμε θα έλεγα και αμυντικά και επιθετικά με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να μπορέσουμε και να κρατήσουμε το μηδέν αλλά για να κάνουμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε την νίκη. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς γιατί εκτός από την απουσία του Λίνο που προέκυψε σήμερα είχαμε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές αλλά τα παιδιά τα οποία μπήκαν, έπαιξαν το μάξιμουμ και βοήθησαν για την επίτευξη του στόχου. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που για άλλο ένα ματς ήταν δίπλα μας και ο δωδέκατος παίκτης μας
".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος: " Σε αυτήν την φάση δεν κοιτώ τι κάνουν οι άλλες ομάδες αλλά τι κάνουμε εμείς . Αυτό που θέλουμε είναι η εκμετάλλευση της έδρας και οτιδήποτε πάρουμε εκτός έδρας είναι θετικό. Για αυτό ότι παίρνουμε εκτός έδρας πρέπει, να το χαιρόμαστε, κάτι που δεν κάναμε εμείς".

Για το ματς με Άρη: " Όποιος και να παίξει θα ήμαστε καλά. Είναι ιδιαίτερο το ματς με τον Άρη, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και όπως τα έχουμε σχεδιάσει.

Ανάλογα με ποιον παίζεις και αν παίζεις εντός ή εκτός, όταν έχεις κάτι θετικό προσπαθείς να δουλέψεις άνω σε αυτό και να έχει οφέλη. Για αυτόν τον λόγο έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί για όσα είπαμε και δουλέψαμε τα κάναμε πράξη σε αυτόν τον αγώνα".

Για το αν αφυπνίστηκε η ομάδα από την επίκεψη των οπαδών και την συζήτηση και των διοικο9ύντων και του προπονητή με τους παίκτες είπε: " Όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ την νίκη γιατί είναι μία μεγάλη αναγνώριση αυτά τα παιχνίδια και επειδή θεωρώ ότι αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Αυτό το παιχνίδι όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να σταθούμε πάρα πολύ. Σίγουρα πρέπει να το χαρείς μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί αυτές οι νίκες δεν τις έχεις κάθε ημέρα αλλά συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής γιατί ξέρετε ότι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε και να το πάρουμε".

Για το αν είναι καλύτερη η Ντιναμό ή η Μπριζ: "Δεν θα κάνω σύγκριση αλλά η Ντιναμό είναι μία πολύ καλή ομάδα κα δικαιολόγησε και την παρουσία της στο πρωτάθλημα της χώρας, την ιστορία της και φυσικά και την νίκη επί της Βιγιαρεάλ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ