ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Δερμιτζάκης: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, μεγάλος στόχος μας το πρωτάθλημα"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης
Ο Παύλος Δερμιτζάκης INTIME

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και ότι ο μεγάλος στόχος του Πανσερραϊκού είναι το πρωτάθλημα στη Super League 2.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών που χρησιμοποίησε κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο είτε μεταγραφές, τονίζοντας ότι ήθελε να τους έχει όλους έτοιμους για τον μεγάλο στόχο του Πανσερραϊκού που είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην COSMOTE TV: "Ο στόχος του ματς ήταν περισσότεροι παίκτες να το χαρούνε και να πάρουν εμπειρίες. Παράλληλα θέλαμε να ξεκουράσουμε παιδιά που έπαιζαν συνέχεια και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που ήρθαν το Ιανουάριο, ώστε να τους έχουμε όλους έτοιμους στο στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα.

Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Επικεντρωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε επιθέσεις. Μας έλειπαν οι τελικές πάσες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε λίγες μέρες και τα δύο είναι με ταξίδι, Ρόδος και Αθήνα. Ήθελα να το χαρούνε τα παιδιά και να δοκιμάσουμε παίκτες για τον μεγάλο μας στόχο, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ