CHAMPIONS LEAGUE

Ν'Ντόι: "Δεν ξέρω τι συνέβη"

Ν'Ντόι: "Δεν ξέρω τι συνέβη"

Ο Νταμ Ν'Ντόι γλίτωσε από... θαύμα από το εγκληματικό τάκλιν του Βαλντές, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έγινε στο 11ο λεπτό του αγώνα. Δείτε το βίντεο με την σκηνή-σοκ από το ματς!

Ο χρόνος πάγωσε στο Πάρκεν 11 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Μπαρτσελόνα, όταν ο Νταμ Ν'Ντόι έμεινε αναίσθητος στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Βίκτορ Βαλντές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το γεγονός πως ο Σενεγαλέζος επιθετικός σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα χωρίς να έχει χτυπήσει οφείλεται σε... θαύμα. Ωστόσο ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να θυμηθεί τι έγινε εκείνα τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν την σύγκρουση με τον πορτιέρο της Μπάρτσα.

" Δεν έχω καταλάβει καλά τι έγινε στη φάση. Κοίταξα μπροστά και είδα τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα να βγαίνει. Μέχρι εκεί. Μετά δεν ξέρω τι συνέβη, οπότε δεν μπορώ να σας πω αν ο Βαλντές έπρεπε να αποβληθεί ή όχι. Ούτε που θυμάμαι πόση ώρα έμεινα αναίσθητος.

Μπορεί να ήταν ένα λεπτό, μπορεί και πέντε. Μόλις συνήλθα, κατάλαβα ότι είχα δεχθεί κάτι σαν χαστούκι στο πρόσωπο ενώ είχα κάτι και στο χέρι μου. Ο διαιτητής εκείνη την ώρα μου είπε ότι έδωσε φάουλ υπέρ της Μπαρτσελόνα ", ήταν τα λόγια του Νταμ Ν'Ντόι μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πατώντας εδώ

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ