ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν τίθεται θέμα προπονητή"

"Δεν τίθεται θέμα προπονητή"
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα, οι διοικούντες της "πράσινης" ΠΑΕ τονίζουν πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Νίκου Νιόπλια.

Παρά μερικές φήμες που ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ για απόλυση του Νίκου Νιόπλια, λίγα λεπτά μετά την ήττα από την ΑΕΚ, οι ιθύνοντες της ομάδας υποστήριξαν πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ακόμα και στο ημίχρονο του αγώνα ήταν εις βάρος του Κοζανίτη τεχνικού.

Μάλιστα, υπήρξε η φήμη πως μέλος της διοίκησης τόνισε πως ο τεχνικός των "πράσινων" θα φύγει αν οι "πράσινοι" χάσουν από την ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο όπως ήταν φυσικό δεν ήταν δυνατό να ίσχυε ακόμα και μετά την ήττα στο τέλος του αγώνα. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κατέστησαν σαφές πως τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, το "τριφύλλι" θα έχει στον πάγκο του τον Νίκο Νιόπλια.

" Δεν τίθεται θέμα προπονητή, έχουμε κουραστεί μ'΄αυτά" ανέφεραν με νόημα οι διοικούντες στο "τριφύλλι" που την παρούσα φάση στηρίζουν την τεχνική ηγεσία, προκειμένου ίσως να διατηρήσουν ήρεμα τα αποδυτήρια ενόψει ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Πλέον, με απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή, η νίκη με τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος και προκειμένου οι "πράσινοι" μην μείνουν από νωρίς εκτός τίτλου, αλλά και για να ανέβει πλέον η πεσμένη ψυχολογία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ