ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν θα κλείσει φώτα σε γήπεδο που παίζουμε εμείς"

"Δεν θα κλείσει φώτα σε γήπεδο που παίζουμε εμείς"

Οι σκληρές εκφράσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη έφεραν την ανεπίσημη απάντηση από τον Ολυμπιακό: "Να είναι σίγουρος πως φώτα σε γήπεδο που παίζει ο Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσουμε να ξανακλείσει", λένε μεταξύ άλλων στον Πειραιά.

Οι τόνοι στην αντιπαράθεση Ολυμπιακού - Μελισσανίδη δεν λένε να πέσουν. Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ αποφάσισαν να καταγγείλουν την σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει ισονομία στις επιχορηγήσεις των ομάδων με την ΑΕΚ να ευνοείται μετά την συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο οργανισμό με ποσοστό 33%.

Η απόφαση των Πειραιωτών να προβούν σε καταγγελία της σύμβασης προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως "αυτοί που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο τελείωσαν", ρίχνοντας τα βέλη του στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσημη απάντηση από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν υπήρξε, ωστόσο στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως οι ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

" Δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του είναι ανάξιο σχολιασμού. Πάντως ο κ. Μελισσανίδης μπορεί να είναι σίγουρος πως φώτα σε γήπεδο που παίζει ο Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσουμε να ξανακλείσει. Να τον ενημερώσουμε επίσης ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα και δεν την άφησαν ποτέ να πέσει στα Τάρταρα", ήταν κάποια από τα σχόλια που ακούστηκαν στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ όσον αφορά τα υπονοούμενα των δηλώσεων του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Στον Ολυμπιακό ειπώθηκαν πολλές βαριές κουβέντες ως "απάντηση" σε αυτά που είπε ο Μελισσανίδης στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ και όπως φαίνεται η μάχη των δύο πλευρών έχει φουντώσει για τα καλά.

Μέχρι την "επίθεση" που εξαπέλυσε ο Τίγρης στους ερυθρόλευκους, η.... πλατεία Αλεξάνδρας δεν είχε αντιδράσει (επίσημα ή ανεπίσημα) αλλά οι σκληρές εκφράσεις του Μελισσανίδη έφεραν μία ανάλογη απάντηση από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από τα πρώτα επεισόδια του νέου σήριαλ, στο οποίο το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι κομπάρσος στο ίδιο του το έργο, είναι προφανές πως η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη μόλις ξεκίνησε και η φωτιά δεν θα σβήσει εύκολα, αν σβήσει ποτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ