ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν συναντήθηκαν την Τετάρτη Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος

Δεν συναντήθηκαν την Τετάρτη Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος

Ούτε την Τετάρτη συναντήθηκαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος, με το ραντεβού τους να μετατίθεται για την Πέμπτη, εφόσον το επιτρέψουν οι επαγγελματικές δραστηριότητες τους.

Ακόμα μία ημέρα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Οι δύο άνδρες έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν επιθυμούν να συναντηθούν υπό την πίεση του χρόνου. Προτιμούν να έχουν την ευχέρεια να συζητήσουν με την άνεση τους, να επιλύσουν οριστικά και αμετάκλητη τη μεταξύ τους παρεξήγηση και να αναλύσουν το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.

Οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι των δύο αιωνίων για το Top 16 της Euroleague. Η πρόθεση τους είναι να κρατηθεί μυστικό το μέρος, προκειμένου να μην σπεύσουν αδιάκριτα βλέμματα...

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση στο ραντεβού, εάν λόγω του αγώνα μπάσκετ το πρόγραμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γεμίσει ασφυκτικά.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο περιεχόμενο της συζήτησης για την επόμενη μέρα στην ομάδα ποδοσφαίρου, αφού λίγο-πολύ η ένταση που είχε ξεσπάσει μετά το ρεπορτάζ στην εκπομπή "Δίκη" έχει κατευναστεί...

Το θετικό είναι ότι οι δύο άνδρες επικοινωνούν προσωπικά και μπορούν να συνεννοηθούν για οποιαδήποτε ζήτημα, χωρίς να χρειάζονται παρεμβάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ