ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν συμφώνησαν Τζίγγερ-Βγενόπουλος για το γήπεδο

Δεν συμφώνησαν Τζίγγερ-Βγενόπουλος για το γήπεδο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία στον 7ο όρο και ότι ο Ανδρέας Βγενόπολος δεν είχε θέσει όρο να μην κατασκευαστεί το γήπεδο.

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Βγενόπουλου για τη μη τήρηση της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο που προέκυψε στη διάρκεια της συνάντησης τους στο ξενοδοχείο Plaza τον Σεπτέμβριο του 2010.

Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου επισημαίνεται ότι το μνημόνιο με τους επτά όρους " δεν συντάχθηκε ποτέ κατά την συνάντηση στο Σύνταγμα, όπως αναφέρεται για να αναδειχθεί ότι προέκυψε από κοινή συμφωνία.

Ήταν η πρόταση που ήθελε ο Ανδρέας Βγενόπουλος να υπογραφεί και την είχε έτοιμη όταν πήγε στο ραντεβού, αλλά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν την υπέγραψε.

Υπογραμμίζεται ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είχε αποδεχτεί όλους τους όρους και είχε εκφράσει τις ενστάσεις του, κάτι που όμως δεν έκανε τον Ανδρέα Βγενόπουλο να υπαναχωρήσει. Ακόμα σημειώνεται ότι στις δηλώσεις που έκανε ο Βγενόπουλος εξερχόμενος από το Plaza διάβασε τα σημεία που είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες και ο Νικόλας Πατέρας.

Επίσης, τονίζεται ότι στη συνάντηση " οι όποιες ενστάσεις υπήρξαν για το θέμα του γηπέδου αφορούσαν μέχρι τότε την λειτουργία και την διαχείριση της ΓΗΠΕΛ για την καλύτερη προοπτική του έργου. Όχι για το πως δεν θα γίνει το έργο, όπως φαίνεται ότι επιθυμεί και έχει αποφασίσει ο Βγενόπουλος".

Αναφέρεται πως όντως ο Βαρδινογιάννης είχε αποδεχθεί μία διαφορετική πρόταση του Βγενόπουλου για τον Βοτανικό, εφόσον πλέον ο δεύτερος ήταν ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος. Είχε συμφωνήσει να βοηθήσει με την προεργασία που είχε κάνει και επειδή με τα τότε δεδομένα θα συνέχιζε ως κάτοχος του 30% της ΠΑΕ, παρέμενε συμμέτοχος στο έργο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε δεχθεί να αναλάβει όλες τις ευθύνες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ