ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

"Δεν συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα"

"Δεν συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα"
New Image

Ανακοίνωση-απάντηση στην ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, εξέδωσε η διοίκηση του Ηλυσιακού, στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η διαιτησία στηρίζει τον σύλλογο της Καισαριανής

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλυσιακός αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: " Παρακολουθούμε με έκπληξη και απορία τις τελευταίες ημέρες το δήθεν ξέσπασμα των αδικημένων εκπροσώπων της διοίκησης του Εθνικού Αστέρα, ύστερα από τον αγώνα με την ομάδα μας την περασμένη Κυριακή.

Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν συγκινούν κανέναν, αφού άπαντες γνωρίζουν -και μάλιστα πολύ καλά- πως πρόκειται για ομάδα μονίμως ευνοούμενη με γνωστούς-αγνώστους προστάτες.



Το τελευταίο παράδειγμα είναι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, που απέρριψε την ένσταση της Καστοριάς και τους δικαίωσε σε πρώτο βαθμό, κάτι που ανάγκασε το προεδρείο της λίγκας να σκέφτεται ακόμη και την αντικατάσταση των μελών της Επιτροπής.

Δεν έχουμε ασχοληθεί με τη διαιτησία από την αρχή του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών μaς έχουν στερήσει βαθμούς. Ίσως οι κ. Παπαδόπουλοι δεν ήταν στο γήπεδο της Καισαριανής όταν ο Τσιτσομήτσος ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή(!), ή όταν παίκτης της ομάδας του Γκάσπαρ ανέτρεψε τον Πουλάκο μέσα στη μεγάλη περιοχή και -αντί για πέναλτι και αποβολή- δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι και οι δύο φάσεις έγιναν όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στους κ.κ. Παπαδόπουλους, ούτε σε προηγούμενες διαιτησίες σε παιχνίδια της πλέον ευνοούμενης ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ούτε φυσικά στον βίο, την πολιτεία και τις γνωριμίες των ανθρώπων που διοικούν τη συγκεκριμένη ομάδα. Εφόσον, βέβαια, χρειαστεί, θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα με αποδείξεις και ονόματα.

Η σιωπή μας δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κάποιους ως αδυναμία. Θα μπορούσαμε και εμείς να ζητάμε να σωθούμε μέσα από ανακοινώσεις. Προτιμούμε να το κάνουμε παίζοντας μπάλα μέσα στο γήπεδο".








TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ