ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν πάνε Σιόβας και Καρέλης στην Αυστραλία

Δεν πάνε Σιόβας και Καρέλης στην Αυστραλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο ακόμη απουσίες θα έχει η Εθνική ομάδα για τα φιλικά της Αυστραλίας στις 4 και 7 Ιουνίου. Δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή ο Δημήτρης Σιόβας και Νίκος Καρέλης. Αναλυτικά οι επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα έχει μαζί του στα δυο φιλικά της Εθνικής ομάδας με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου τον Δημήτρη Σιόβα και τον Νίκο Καρέλη, καθώς αμφότεροι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για προσωπικούς λόγους.

Ο μεν στόπερ του Ολυμπιακού εξασφάλισε άδεια, καθώς είναι κουμπάρος στο γάμο του Κώστα Μανωλά, ενώ ο επιθετικός της Γκενκ γιατί η σύζυγός του γέννησε χθες (26/5) και θέλει να βρίσκεται δίπλα της αυτές τις ημέρες.

Η προπόνηση της Παρασκευής (27/5) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ την Δευτέρα (30/5) θα ενταχθούν στην ομάδα οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ανδρέας Σάμαρης. Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (30/5) στις 16:00 και θα είναι η πρώτη ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Γερμανός προπονητής, ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα συμμετέχουν στην αποστολή για τους δύο φιλικούς αγώνες στην Αυστραλία. Είναι οι Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ