ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Δεν φοβόμαστε ξέσπασμα του Ολυμπιακού"

"Δεν φοβόμαστε ξέσπασμα του Ολυμπιακού"
Καραγεωργίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O προπονητής του Εργοτέλη τόνισε ότι δεν φοβάται ξέσπασμα των "ερυθρολεύκων" μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες τους.

" Δεν φοβόμαστε ξέσπασμα του Ολυμπιακού. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά όπως όλοι οι Έλληνες. Αν τα προβλήματα της ομάδας δεν την αφήσουν να αποδόσει όπως πρέπει αυτό δεν αφορά εμάς.

Ο Ολυμπιακός έχει ίσως παίκτες με περισσότερη ποιότητα αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει η θέληση για τη νίκη και ελπίζω να την έχουμε. Το κλίμα επίσης μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια στον αντίπαλο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Μεγάλο παιχνίδι"

Παράλληλα όμως ο Καβαλιώτης τεχνικός αναφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως είχε κάνει και σε εκείνο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

" Για μας είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Δε ξέρω για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω ότι θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές μου και να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Αν το κάνουμε ενδεχομένως να μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό, αυτό που θα αξίζουμε".

Αναφορικά εξάλλου με την διακοπή του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Εργοτέλη ανέφερε." Έχουμε κάνει μέχρι τώρα τρία αρνητικά ημίχρονα. Μπορεί η διακοπή να μας επηρέασε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά αυτό ευτυχώς δε στοίχισε".

Εξαλλου ο προπονητής των Κρητικών ρωτήθηκε και για την τιμωρία του Ιωνικού με -4 βαθμούς και έκανε λόγο για απόφαση-σταθμό. Τέλος σχολίασε -χωρίς να κατονομάσει- κάποιους παίκτες του, που όπως είπε έχουν δείξει βελτίωση αλλά δεν είναι ακόμα 100% όπως τους θέλει.

Με Χίπλινγκερ στην αποστολή

Ο Μάριο Χίμπλιγκερ ξεπέρασε τελικά το πρόβλημα με την ίωση, προπονήθηκε το πρωί και εντάχθηκε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα και την 18αδα απαρτίζουν οι: Δασκαλάκης, Πόζα, Τάσιτς, Ζαπρόπουλος, Κένεντι,Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Χίμπλιγκερ, Μελισσάς, Κοιλιάρας, Τζούνιορ, Χατζί, Μπάρτσικ, Μπουέλε, Νατσέφσκι, Σταυρακάκης. Κακλαμάνος και Γιάντσουκ.

Αποκλείστηκαν οι Σκουλούδης, Σουργιάς, Φραγκουλάκης, Θάνος και Σουμουλίδης.



















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ