ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Δεν επέστρεψαν Ζλάτκοβιτς, Ρέγιες

Δεν επέστρεψαν Ζλάτκοβιτς, Ρέγιες
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες οι οποίοι δεν επέστρεψαν από την άδεια του Πάσχα, θα πορευτεί στην συνέχεια ο Διαγόρας. Αντίθετα ο Ταραχούλσκι ενημέρωσε πως θα μεταβεί στην Ρόδο αργά το βράδυ της Τετάρτης

Δεν ξεκίνησε καλά για τον Διαγόρα η εβδομάδα, καθώς δύο από τους τρεις ξένους δεν επέστρεψαν στις υποχρεώσεις της ομάδας και δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρτος Ταραχούλσκι ειδοποίησε την διοίκηση πως θα μεταβεί στην Ρόδο το βράδυ της Τετάρτης και έτσι δεν πρόλαβε την μεσημεριανή προπόνηση, ωστόσο το θέμα είναι πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αντίθετα, οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και ο Χοσέ Ρέγιες όχι μόνο δεν ήρθαν, αλλά και δεν ειδοποίησαν κανένα, με αποτέλεσμα να θεωρηθούν από την τεχνική ηγεσία αλλά και την διοίκηση αδικαιολόγητα απόντες. Η απουσία τους αυτή εγκυμονεί και προσφυγή, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει μέχρι την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιωνικό με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, εκτός από τους Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες να έχει και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Εκτός από το ματς με τον Ιωνικό θα είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Πουλόπουλος, ο τραυματίας Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν προπονείται καθόλου, ενώ ο Ζόζεφ Αγκιρίμπα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πώς ο Φώτης Γεωργίου έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα και προπονείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ ειδοποίησε πως θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή το Σάββατο το βράδυ.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ