ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν έπεισε ο Πορτογάλος

Δεν έπεισε ο Πορτογάλος
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος επιθετικός Ντέιβιντ δεν έπεισε τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα, σε αντίθεση με τον 21χρονο Γάλλο αμυντικό Τζούλιαν Ράλλιερ, που ικανοποιεί στις προπονήσεις της ομάδας της Καισαριανής

Δεν θα αποκτηθεί τελικά από τον Εθνικό Αστέρα, ο Πορτογάλος επιθετικός Ντέιβιντ, καθώς δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας για την αξία του. Μάλιστα, ο Πορτογάλος αναχώρησε το Σάββατο για την πατρίδα του.

Παράλληλα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης ενημέρωσε τον Πορτογάλο ότι δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα της ομάδας και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στις προπονήσεις και τις δοκιμές.

Αντίθετα, με τον Πορτογάλο, ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός Τζούλιαν Ράλλιερ φαίνεται να ικανοποιεί απόλυτα τους υπεύθυνους του συλλόγου και θα εξετάσουν την περίπτωσή του με ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Ράλλιερ επέστρεψε και αυτός στην πατρίδα του, για να έρθει εκ νέου μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να κάνει κάποιες ακόμη προπονήσεις και κυρίως να συζητήσουν οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Άλλωστε και ο τεχνικός της ομάδας Νέων Ανδρέας Σάννης, που επιβλέπει αυτές τις ημέρες τις δοκιμές, διέκρινε πολύ καλά στοιχεία στην περίπτωση του Γάλλου και έμεινε ικανοποιημένος.

Επίσης, φρόντισε να ενημερώσει και τον τεχνικό της πρώτης ομάδας Γιάννη Πετράκη, που και αυτός έμεινε ικανοποιημένος από τον Γάλλο, σύμφωνα με όσα είδε στα DVD που έχει στα χέρια του.

Τέλος, οι υπό δοκιμή παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης που γίνεται για της Καισαριανής.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ