ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Τουρέ

Yaya Toure in action on the pitch at Old Trafford as part of Unicef's Soccer Aid, Manchester, Sunday, June 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Yaya Toure in action on the pitch at Old Trafford as part of Unicef's Soccer Aid, Manchester, Sunday, June 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) JOEL C RYAN / INVISION / AP

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκαθάρισαν πώς "ασχολούμαστε μόνο με το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Οτιδήποτε μεταγραφικό, μετά το αυριανό παιχνίδι". Δεν διαψεύστηκε ωστόσο το θέμα του Γιαγιά Τουρέ όπως συνέβη με τον Κρκιτς.

Στις 2 τα ξημερώματα οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν ότι δεν ασχολούνται με τον Μπόγιαν Κρκιτς, παρά το μπαράζ σεναρίων από την Αγγλία που έκαναν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με την Στόουκ.

Λίγες ώρες αργότερα στην Αγγλία επικρατεί ένας κακός χαμός ότι ο Γιάγια Τουρέ κλείνει στον Ολυμπιακό και ότι τα ιατρικά που περνάει στο Λονδίνο δεν αφορά ομάδα της Premier League, αλλά τους Πειραιώτες!

Η ΠΑΕ πήρε θέση για όλα όσα ακούγονται, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε διάψευση του θέματος Τουρέ παρά μόνο ότι όλο το βάρος έχει πέσει στον επαναληπτικό με την Μπέρνλι

"Ασχολούμαστε μόνο με το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Οτιδήποτε μεταγραφικό, μετά το αυριανό παιχνίδι", τόνισαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Γιαγιά Τουρέ συμφώνησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό"
Πάντα ψηλά στη λίστα ο Μάρκοβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ