ΑΕΚ

Δέλλας: "Στο χέρι μας να γράψουμε χρυσή σελίδα"

Δέλλας: "Στο χέρι μας να γράψουμε χρυσή σελίδα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκαθάρισε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο είναι στο πρώτο μεγάλο ματς για τους ποδοσφαιριστές του και είναι στο χέρι τους, είναι να γράψουν "χρυσή" σελίδα.

Το ντεμπούτο του Μακόλεϊ Κρισάντους κράτησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, από την αναμέτρηση με τα Χανιά, ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για το ντέρμπι που ακολουθεί στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον Ολυμπιακό, υποστήριξε ότι είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών του να γράψουν "χρυσή" σελίδα, στη νέα ιστορία της ομάδας.

"Θα είναι διαφορετικό το ματς με Ολυμπιακό. Σε τέτοιο ματς πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος και στο 100%, μην πω παραπάνω. Το Α και το Ω είναι. Θα το δούμε το ματς τις επόμενες ημέρες. Θέλω να ξεκουραστούμε τώρα. Είναι το πρώτο μεγάλο ματς που δίνει η ΑΕΚ στην καινούργια ιστορία που ξεκίνησε πέρυσι. Στο χέρι των παιδιών να γράψουν χρυσή σελίδα σε αυτό το νέο βιβλίο".

Όσο για το ματς με τα Χανιά, ο Δέλλας είπε: "Είχαμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε καλή και έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Μπήκαμε μουδιασμένα και δώσαμε φάουλ που με προβλημάτιζαν όλη την εβδομάδα. Τα Χανιά είναι καλά στα στημένα, υπήρχε φόβος μην φάμε γκολ. Μετά τα 2 γκολ βάλαμε τα Χανιά πάλι στο ματς με το πέναλτι. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε, βάλαμε δύο γκολ, βάλαμε την μπάλα κάτω.

Ήταν δύσκολο ματς λόγω αντιπάλου, αλλά και λόγω Ολυμπιακού στο επόμενο ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και μπράβο στα παιδιά. Χάνεις το σήμερα αν κοιτάς μπροστά. Κατάφεραν τα παιδιά να κερδίσουν που είναι σημαντικό ματς», ενώ για τον Κρισάντους και τον Κολοβέτσιο σχολίασε «Δεν θέλω να μιλάω προσωπικά. Ήρθε να βοηθήσει όπως όλοι. Πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα. Θέλει τον χρόνο του. Ο Κολοβέτσιος έχει ξεκινήσει προπονήσεις, θα δούμε τις επόμενες ημέρες".

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ